fbpx

ZWANGERSCHAP - MASSAGE“Zwangerschapsmassage brengt je lichaam, jouw kindje en geest in balans."

"Zwangerschapsmassage is een manier om bewust te worden van de ontspanning tussen Moeder en kind.".

Wat is een Zwangerschapsmassage?

Een zwangerschapsmassage is een zachte massage die gericht is op je zwangere lichaam. Dat betekent dat de masseuse minder stevig masseert. Zij ontwijkt daarbij de drukpunten die in verbinding staan met je baarmoeder. Door het stimuleren van bepaalde drukpunten zou namelijk de baarmoeder kunnen samentrekken. Dat vergt dus een specialistische opgeleide masseuse en daarin is Noah deskundig.

De voordelen?

Een zwangerschapsmassage is niet alleen ontspannend. Het kan ook veel lichamelijke voordelen hebben:

Het verhoogt je mentale gezondheid. Tijdens een massage maakt je lichaam meer oxytocine aan. Dit hormoon zorgt ervoor dat je je gelukkiger voelt. De aanmaak van stresshormonen wordt voor jou en je kindje juist lager door een massage.

Heb je tijdens je zwangerschap last van angstige gevoelens of stress? Dan kan een zwangerschapsmassage een uitkomst zijn.

Je slaapt beter. Een zwangerschap kan je slaapritme flink verstoren. Na een massage kan je vaak makkelijker in slaap vallen en slaap je dieper. Het verlicht pijnklachten. Een zwangerschap is een behoorlijke belasting voor je spieren. Hierdoor kan je last krijgen van rugpijn, schouderpijn en krampen. Een massage maakt je spieren soepel en verlicht de pijn.

Je houdt minder vocht vast. Veel vrouwen houden vocht vast tijdens hun zwangerschap. Vooral tijdens de laatste maanden kan je hier last van hebben. Een zwangerschapsmassage zorgt voor een betere vochtafdrijving.

Het verbetert je bloedcirculatie. Dit zorgt voor een betere afvoer van afvalstoffen en voor verlichting van spataderen. Het versterkt je weerstand. Door een massage slaap je beter, maak je positieve hormonen aan en heb je een betere bloedsomloop. Dit alles zorgt voor een sterker immuunsysteem: je wordt minder snel ziek.

Het verkleint de kans op een vroeggeboorte. Onderzoek laat zien dat zwangerschapsmassages de kans op een vroeggeboorte verkleinen. Daarnaast zorgt een massage voor een lagere kans op complicaties bij je baby na de bevalling.

TARIEVEN ZWANGERSCHAP - MASSAGE

*Een aantal zorgverzekeraars vergoeden deels deze behandeling, vraag ernaar bij uw zorgverzekeraar.


Zwangerschap - Massage *Incl scrub | 90 Minuten.

Tarief: € 75,-

parallax background