fbpx

SHIATSU - MASSAGE“Shiatsu massage brengt lichaam en geest in balans."

"Shiatsu is een manier om bewust te worden van ons lichaam en om er voor te zorgen. Het is een manier om je gezondheid in eigen handen te nemen.".

Wat is Shiatsu Massage?

Shiatsu is een manuele behandelmethode voor preventieve gezondheidszorg en therapie die vitaliteit bevordert, vermoeidheid verlicht en de natuurlijke zelfhelende kracht stimuleert door druk toe te passen op specifieke punten op het lichaam.

Stress verminderen

Daarnaast geeft shiatsu de warmte van een zorgzame aanraking. Een zo belangrijk aspect nu de medische zorg zo hi-tech en gespecialiseerd geworden is. Het hectische dagelijkse leven is een enorme bron van stress, waar uiteindelijk lichaam en geest hun tol voor betalen.

Drukpunten

De shiatsu-behandeling bestaat uit het toepassen van druk met de ballen van de duimen en vingers en de handpalmen op specifieke punten op het lichaam. Traditioneel heten deze punten in het Japans tsubo, hetgeen (stop)fles of kruik betekent. De tsubo op het lichaam heeft de neiging stress en vermoeidheid op te slaan. Druk op dit punt geeft verlichting, zoals onze voorouders reeds instinctief ontdekten.

De tsubo´s corresponderen met spieren, botten, bloedvaten, zenuwen, lymfevaten en endocriene klieren. Druktoepassing op deze punten stimuleert niet alleen de huid en verlicht spierstijfheid, maar reguleert eveneens het zenuwstelsel, bevordert de spijsvertering en stimuleert de bloed- en lymfecirculatie en activeert daarmee het natuurlijke herstellende vermogen van het lichaam

TARIEVEN SHIATSU - MASSAGE

*Een aantal zorgverzekeraars vergoeden deze behandeling, vraag ernaar bij uw zorgverzekeraar.


Shiatsu - Massage | 60 Minuten.

Tarief: € 59,50.

parallax background