ONTSPANNING/HOTSTONE - MASSAGE“Ontspanning/Hotstone Massage brengt lichaam en geest in balans."

"Ben je gestrest, heb je last van vermoeidheid of slaap je slecht? Of heb je last van zere of stijve spieren, of het gevoel dat er spanning ‘vast zit’ in je lijf? Dan zou een ontspanningsmassage dé manier kunnen zijn om eens even heerlijk te ontspannen en om weer helemaal tot jezelf te komen".

Wat is een Ontspanning Massage?

Ieder mens heeft tijd nodig om te ontspannen, om los te komen van stress en de dagelijkse gang van zaken, en om even helemaal tot zichzelf te komen. In deze tijd, waarin iedereen eigenlijk altijd maar druk is, zijn er echter steeds minder mensen die dat doen; die de rust opzoeken en dat momentje voor zichzelf creëren, die de tijd nemen om te ontspannen.

Wat is een Hotstone Massage?

Hot Stone Massage is een relatief nieuwe vorm van massage in Europa, terwijl het in principe al eeuwen oud is. In Engeland gebruikten ze eeuwen geleden de "Holdstones". In Azië en India waren de stenen de voorlopers van de acupunctuur-naalden. In Amerika wordt het al eeuwenlang door de Indianen gedaan en ook Japan heeft zijn eigen vorm.

Fysiologische effecten van stress

De redenen om een ontspanningsmassage te nemen zijn voor iedereen verschillend. Waar de een komt omdat hij last heeft van bepaalde lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld pijnlijke spieren, komt de ander meer voor een soort ‘onderhoud’ voor zijn of haar lijf. Stress is namelijk funest voor een gezond lijf en een gezonde geest. Het kan onder andere zorgen voor klachten als:
 • Stijve en pijnlijke spieren
 • (Chronische) pijn
 • Hoofdpijn of migraine
 • Nek- en schouderklachten
 • Rugpijn
 • Thermo Therapie

  Hot Stone Massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie, vanuit de gedachtengang "Geest, Ziel en Lichaam zijn één". De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking. De thermotherapie kan bestaan uit hete, warme en koude stenen, net waar persoonlijke behoefte naar is.

  TARIEVEN ONTSPANNING/HOTSTONE - MASSAGE


  Ontspanning/hotstone - Massage | 60 Minuten.

  Tarief: € 64,95.


  Ontspanning/hotstone - Massage | 30 Minuten.

  Tarief: € 34,95.

  parallax background