Verzending & Retouren

  1. Retour Voorwaarden

WWW.HBEAUTYCARE.COM ("Wij", "ons", "onze") accepteert retourzendingen van WWW.HBEAUTYCARE.COM producten ("Producten") die in aanmerking komen voor retourzending (zoals het staat in de Algemene voorwaarden van WWW.HBEAUTYCARE.COM) binnen 30 dagen na ontvangst van de Producten.

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op bestellingen van (i) gepersonaliseerde Producten, zoals Producten met een monogram (ii) Producten die op maat of volgens uw specificaties zijn gemaakt; (iii) Producten die gemakkelijk bederven of waarvan de uiterste houdbaarheidsdatum kan worden overschreden; en (iv) Producten die gezien hun aard niet kunnen worden teruggezonden (bijv. niet verzegelde parfum- of cosmeticaproducten), of om hygiënische redenen (zoals ondergoed, badpakken, zwembroeken, oorbellen en sieraden met gaatjes), (v) latexproducten en (vi) elk ander product waarvan u bij het plaatsen van uw bestelling wist dat het niet geretourneerd kon worden ("Producten die niet kunnen worden geretourneerd").

Producten moeten worden geretourneerd in hun oorspronkelijke staat, ongewijzigd, ongebruikt en onbeschadigd, in hun eventuele oorspronkelijke verpakking en met de oorspronkelijke labels en etiketten eraan bevestigd, samen met alle bijbehorende accessoires, documenten (bijv. het instructieboekje, productcertificaten) en beschermhoezen inbegrepen.

Retourzendingen van onvolledige, gewijzigde, versleten, beschadigde of bevuilde Producten worden niet geaccepteerd en zullen aan u worden geretourneerd.

Het bovenstaande doet geen afbreuk aan uw wettelijke rechten met betrekking tot Producten die fabricagefouten vertonen of niet zijn zoals beschreven.

  1. Retourproces

Om een Product te retourneren, moet u ons op de hoogte stellen van uw voornemen om een Product te retourneren. Daartoe kunt u:

(I) verbinding maken met https://www.hbeautycare.com, inloggen op uw account, naar uw Bestelgeschiedenis gaan en het online retourformulier invullen door het (de) Product(en) te selecteren die u wilt retourneren en de hoeveelheid en de reden van retournering aan te geven;

of

(II) neem contact op met onze Klantenservice voor hulp en stuur een e-mail naar service@giorgionno.eu

U ontvangt een e-mail waarin uw retouraanvraag wordt bevestigd en waarin de volgende instructies staan voor het retourneren van het/de Product(en) naar ons magazijn of naar de dichtstbijzijnde winkel (indien aanwezig):

Pak de Producten die u wilt retourneren veilig in om beschadiging te voorkomen; Plaats ze in hun originele verpakking, indien aanwezig, en vervolgens in de verzenddoos waarin u uw bestelling hebt ontvangen;

Bevestig het voorgefrankeerde retouretiket in de verzenddoos aan de buitenkant van de doos, bovenop het originele etiket, en sluit de doos goed af; Als u het etiket kwijt bent, neem dan contact op met onze Klantenservice voor hulp;

Ga naar de website van de vervoerder of neem contact op met de Klantenservice om een ophaalafspraak te maken. U kunt de doos ook afgeven bij de dichtstbijzijnde afgifteplaats van de vervoerder;

of

Retourneer het (de) Product(en) die u online via de Nederlandse website hebt gekocht aan elke WWW.HBEAUTYCARE.COM-winkel in Nederland (met uitzondering van warenhuizen).

Houd er rekening mee dat Producten binnen 30 dagen na uw verzoek tot retournering moeten worden geretourneerd.

  1. Restituties

Bij ontvangst van een Product waarvoor een retourzending is aangevraagd, zullen wij het Product inspecteren om te controleren of aan de hierboven in artikel 1 vermelde retourvoorwaarden is voldaan. Indien het product aan deze voorwaarden voldoet, zal terugbetaling plaatsvinden.

U bent aansprakelijk voor elke waardevermindering van de Producten die het gevolg is van een andere behandeling van de Producten dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de Producten vast te stellen.

Terugbetalingen zullen worden gedaan aan de oorspronkelijke koper, op de oorspronkelijke betalingswijze en in dezelfde valuta als de aankoop.

Terugbetalingen zullen niet later dan 14 dagen na ontvangst plaatsvinden. Een bevestigingsmail zal naar u worden verzonden.

Uitzondering voor verzegelde producten

U mag producten onder bepaalde omstandigheden verzegelen, zoals producten die na opening om hygiënische redenen niet geretourneerd mogen worden. Deze producten mogen geretourneerd worden als de verzegeling niet verbroken is:

"U heeft het recht om uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Wanneer het zegel verbroken is, is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Maakt u gebruik van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nog 14 dagen de tijd om uw product te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten van retour van uw huis naar de winkel zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer 7,25 per pakket, raadpleeg de website van uw vervoerder voor de exacte tarieven. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hbeautycare.com. Wij zullen dan het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na melding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde is ontvangen."