BINDWEEFSEL/CUPPING - MASSAGE“Bindweefselmassage is de sportschool voor de huid. Eén keer trainen zet ook geen zoden aan de dijk."

"de doorbloeding en de zuurstoftoevoer worden beter en de huid egaliseert en glanst".

Wat is Bindweefsel - massage?

Bindweefsel - massage is een vorm van massage, waarbij een mechanische prikkel aan specifieke zenuwvezels in het onderhuids bindweefsel wordt gegeven. Dit is de laag die zich tussen de spieren en de huid bevindt.

Reflexzone

Bindweefselmassage is een reflexzonemassage, waarbij men ervan uitgaat dat er zich op het lichaam zones bevinden die onderling in verbinding staan met alle klieren, bloedvaten, zenuwen, spieren, organen en andere lichaamsdelen.

Dit betekent dat een uitgevoerde prikkel zijn uitwerking heeft in het gebied dat van oudsher (embryologie) een zogenaamde segmentale relatie heeft met het weefsel dat geprikkeld wordt.

Afname weefselspanning

De spanning van de bindweefselzone neemt af. Bij deze bindweefselzone betekent dit tastbare vermindering of verdwijning van de weefselspanning, soms ook zichtbaar minder intrekking. De diepte technieken voelen minder scherp aan.

Wat is Cupping?

De oudste verwijzingen naar het gebruik van cupping zijn afkomstig uit China. Samen met Tuina massage, acupunctuur en kruiden. Cupping maakt deel uit van deze traditionele lichaamswerken en fysiotherapie van de Chinese geneeskunde. Geschriften uit 28 na. Chr. en een traditioneel gezegde beweren dat acupunctuur en cupping, meer dan de helft van de kwalen genezen.

Immuunsysteem

Volgens de Chinese geneeskunde stimuleert cupping de bloedcirculatie en heft blokkades van Chi op. Ook verhindert cupping dat ziekteverwekkende invloeden van buitenaf grip krijgen op iemand met een verzwakte lichamelijke gesteldheid. een verzwakte lichamelijke gesteldheid is vaak het resultaat van een verzwakte “Jing Chi” wat staat voor essentiële vitale levensenergie. Dit kan vervolgens leiden tot een verzwakt “Wei Chi” of immuunsysteem.

TARIEVEN LOS - BINDWEEFSEL/CUPPING MASSAGEBindweefsel/Cupping Massage | 60 Minuten.

HELE LICHAAM

Tarief: € 69,95.


Bindweefsel/Cupping Massage | 45 Minuten.

RUG, BOVEN + ACHTERZIJDE BENEN

Tarief: € 49,95.


Bindweefsel Massage | 30 Minuten.

GEZICHT

Tarief: € 39,95.

TARIEVEN RITTENKAART - BINDWEEFSEL/CUPPING MASSAGEBindweefsel/Cupping Massage | 60 Minuten.

6 BEHANDELINGEN + 1 GRATIS

HELE LICHAAM

Tarief: € 419,70.


Bindweefsel/Cupping Massage | 45 Minuten.

6 BEHANDELINGEN + 1 GRATIS

RUG, BOVEN + ACHTERZIJDE BENEN

Tarief: € 299,70.


Bindweefsel Massage | 30 Minuten.

6 BEHANDELINGEN + 1 GRATIS

GEZICHT

Tarief: € 239,70.

parallax background