fbpx

BINDWEEFSEL - MASSAGE“Bindweefselmassage is de sportschool voor de huid. Eén keer trainen zet ook geen zoden aan de dijk."

"de doorbloeding en de zuurstoftoevoer worden beter en de huid egaliseert en glanst".

Wat is Bindweefsel - massage?

Bindweefsel - massage is een vorm van massage, waarbij een mechanische prikkel aan specifieke zenuwvezels in het onderhuids bindweefsel wordt gegeven. Dit is de laag die zich tussen de spieren en de huid bevindt.

Reflexzone

Bindweefselmassage is een reflexzonemassage, waarbij men ervan uitgaat dat er zich op het lichaam zones bevinden die onderling in verbinding staan met alle klieren, bloedvaten, zenuwen, spieren, organen en andere lichaamsdelen.

Dit betekent dat een uitgevoerde prikkel zijn uitwerking heeft in het gebied dat van oudsher (embryologie) een zogenaamde segmentale relatie heeft met het weefsel dat geprikkeld wordt.

Afname weefselspanning

De spanning van de bindweefselzone neemt af. Bij deze bindweefselzone betekent dit tastbare vermindering of verdwijning van de weefselspanning, soms ook zichtbaar minder intrekking. De diepte technieken voelen minder scherp aan.

Functieverbetering

Soms zijn orgaanfuncties meetbaar veranderd, pijnklachten van verschillende aard kunnen verdwijnen. Circulatieverbetering. Preventie van verergering van de bestaande klachten

Vanuit een zone kan een orgaan een reactieve prikkel ontvangen, die de functie van dat orgaan ongunstig kan beïnvloeden. Ook door uitbreiding van de spanning vanuit deze zone kunnen ook andere zones (en dus ook organen en lichaamsdelen) ongunstig in hun functie worden beïnvloed.

Door spanningen in het bindweefsel zullen de onderliggende structuren van het bewegingsapparaat in hun functie beperkt worden. Door het behandelen van de bindweefselzones kunnen juist deze ongunstige invloeden

Is de bindweefselmassage gevoelig

Het is een intensieve bindweefselmassage, waarin alle lagen en bindweefsels los worden gemasseerd en dat zal zeker voor de een heel gevoelig zijn en voor een ander iets minder. Het resultaat is echter verbluffend en energiek te noemen.

TARIEVEN BINDWEEFSEL MASSAGEBindweefsel Massage | 70 Minuten.

Tarief: € 99,50.


Bindweefsel Massage | 45 Minuten.

Tarief: € 57,50.


Bindweefsel Massage | 30 Minuten.

Tarief: € 45,50.

parallax background