BRUIDSARRANGEMENT

Bruidsarrangement

Je trouwdag is de mooiste en spannendste dag van je leven. Je wilt er dan natuurlijk stralend en er op je allermooist uitzien ! Zelf je make-up verzorgen is natuurlijk een mogelijkheid, maar zou het niet erg fijn zijn als je je hier niet mee bezig hoeft te houden? Bovendien weet een professionele schoonheidsspecialiste als geen ander hoe ze jou kan laten stralen en hoe je make-up er 's avonds nog net zo mooi uitziet als 's ochtends ! Ook is het mogelijk om een bruids & familie arrangement samen te stellen.


Beh. + Proef make-up en bruids make-up | 60 Minuten.

Schoonheidsbehandeling: Reiniging, Epileren Wenkbrauwen, Peeling, Stomen, Verwijderen van onzuiverheden, Gezichtsmassage en masker, proef make-up, bruids make-up.

Tarief: € 70,00.


Proef make-up en bruids make-up | 60 Minuten.

proef make-up, bruids make-up.

Tarief: € 37,00.

MARC INBANE SPRAY-TANNING

Marc Inbane

Op uw trouwdag is een mooie egale bruine kleur wel erg mooi, je voelt je beter en de foto's komen ook mooier uit.

 

Natuurlijke ingrediënten.
De natural tanning spray is verrijkt met plantaardige, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera, Ginkgo en vitamine E. Klik op de video links voor meer informatie.

Veilig en Gezond.
De natural tanning spray voldoet aan de nieuwste EU-regelgeving betreffende cosmetische producten. Het is dermatologisch getest en wordt dagelijks gebruikt door kappers, huidspecialisten en visagisten. Dankzij de natural tanning spray hoef je niet meer in aanraking te komen met de schadelijke UV stralen van de zon of de zonnebank. Het product is geschikt voor alle huidtypes en het gehele lichaam. Natuurlijke ingrediënten


Hoe lang blijft het zitten?

De natural tanning spray blijft tot 5 dagen zitten en één flacon is tot 60 keer te gebruiken voor het gezicht en de hals.

Positieve resultaten na gebruik
Diverse klanten van mij hebben de tanning spray gebruikt en zijn zeer tevreden over de resultaten. Geen vlekken of wortelkleurige uitstraling. Ook mooi voor uw trouwdag dus!

 
Spuitbus

Spuitbus

40

  • Inhoud

    1 Spuitbus 200 ml


Kwast

Kwast

25

  • Inhoud

    1 Kwast


Handschoen

Handschoen

12

  • Inhoud

    1 Handschoen


parallax background